
Seizoensdegustatie van 23 April tot en met 1 Juni
Amuses from the Chef
Makreel
Ceviche | Gambero Rosso | Basilicum | Vinaigrette van Schaaldieren
Pladijs
Asperge AAA | Mousseline | Postelein
Kalfsfilet
Kruidenkorst | Tijmsaus | Jonger Wortel | Spekaardappeltje
Vanille Parfait
Bosaardbei | Rood Fruit | Sorbet | Munt
-------------------------------------------------- -------------
3 course menu (Tuna, Veal Crown, Red Fruit):
€56.00
4 course menu (incl. pigeon):
€76.00
Cheese instead of Dessert
€7.00
Seizoensdegustatie van 4 Juni tot en met 13 Juli
Amuses from the Chef
Zalm
Tartaar | Zure Room | Granny Smith | Komkommer | Kruidenvinaigrette
Dorade
Ratatouille | Basilicum
Anjou Duifje
Gepofte Quinoa | Lente-uit | Rode Biet | Truffel
Rabarber
Bavarois | Vanille | Merengue
3 course menu (Lotte / Pheasant / Coconut)
€59.00
4 course menu (incl. Lotte):
€72.00
Cheese instead of Dessert
€7.00