Seizoensdegustatie Maart & April - 2022

---

Starters:

Miso / Kokkel / Dragon
*
Geitenkaas / Groene Kruiden / Sepia
*
Biozalm / Furikake / Zeebe

---

Roodbaars
Asperge / Ceviche / Baharat

---

Ossobuco
Gremolata / Rundsmerg / Daslook

---

Diamanthaas
Flan / Peterselie / Pastinaak

---

Selectie Ambachtelijke kazen
(+ € 16,00)

---

Mandarijn
Kokos / Tandoori / Limoen

---

3 gangen menu: € 54,00
4 gangen menu (incl. Ossobuco): € 69,00

Aangepaste wijnen 3 gangen menu: € 21,00
BOB arrangement 3 gangen: € 12,00

Aangepaste wijnen 4 gangen menu: € 28,00
BOB arrangement 4 gangen: € 16,00

Kaas ipv Dessert € 7,00

(Wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht)
De degustatie en lunchmenu wordt steeds geserveerd per tafel.
Voor tafels vanaf 8 personen wordt enkel met de degustatie gewerkt.