Seizoensdegustatie November – December


Vooraf:

Enkele amuses van de chef

---

Hert
Tataki / Duindoornbes / Butternut / Roodlof

---

*Sint Jacobsvrucht
Zeekraal / Bloemkool / Spek / Bouillon van geroosterde kip

---

Moorselse Fazant "Brabançonne"
Spruitjes / Witloof / Peterseliewortel

---

Selectie Ambachtelijke kazen (+ € 16,00)

Dranksuggestie 1. Justino's Madeira Boal 10j Halfzoet (10cl) € 14,50
Dranksuggestie 2. Ramos Pinto RP20 Oude Porto 20j (5cl) € 14,50

---

Mandarijn
Panna cotta / Yoghurt / Kumquat

3 gangen menu (Hert, Fazant, Mandarijn) € 54,00
4 gangen menu (incl. Sint Jacobsvrucht): € 69,00
Kaas ipv Dessert € 7,00

Wijzigingen in de menu worden steeds aangerekend.
Laatste menubestelling 's middags om 13:30, 's avonds om 20:30