Home
Feestdagen
Menu
Galerij
Vacatures
De kamers
Contact
HOTEL: CLICK HERE TO BOOK NOW
Lunchmenu | Onze kaart | Seizoensdegustatie NOVEMBER - DECEMBER | Feestdagen
Seizoensdegustatie November – December
Vooraf:
Enkele amuses van de chef
---
Hert Tataki / Duindoornbes / Butternut / Roodlof
*Sint Jacobsvrucht Zeekraal / Bloemkool / Spek / Bouillon van geroosterde kip
Moorselse Fazant "Brabançonne" Spruitjes / Witloof / Peterseliewortel
Selectie Ambachtelijke kazen (+ € 16,00)
Dranksuggestie 1. Justino's Madeira Boal 10j Halfzoet (10cl) € 14,50Dranksuggestie 2. Ramos Pinto RP20 Oude Porto 20j (5cl) € 14,50
Mandarijn Panna cotta / Yoghurt / Kumquat
3 gangen menu (Hert, Fazant, Mandarijn) € 54,004 gangen menu (incl. Sint Jacobsvrucht): € 69,00Kaas ipv Dessert € 7,00
Wijzigingen in de menu worden steeds aangerekend. Laatste menubestelling 's middags om 13:30, 's avonds om 20:30