Seizoensdegustatie Februari – Maart 2023


Vooraf:

Enkele amuses van de chef

---

Holstein

Tartaar / Zoutkorst / Yuzu / Scheermes

---

Sint-Jakobsvrucht "Dieppe"

Ravioli / Champagne / Spitskool

(supplement Royal Belgian Caviar 5g € 15,00)

---

Solomillo Iberico Pata Negra

Fregola Sarda / Madras / Wortel

---

Selectie Ambachtelijke kazen (+ € 16,00)

Wijnsuggestie: Heredad De Hidalgo Cream Sherry 10 cl € 7,50

---

Witte Chocolade
Mango / Karamel / Hazelnoot

3 gangen menu: € 54,00
4 gangen menu (incl. Sint-Jakobsvrucht): € 69,00

Aangepaste wijnen 3 gangen menu: € 23,00
BOB arrangement 3 gangen: € 12,00

Aangepaste wijnen 4 gangen menu: € 31,00
BOB arrangement 4 gangen: € 16,00

Kaas ipv Dessert € 7,00

(Wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht)
De degustatie en lunchmenu wordt steeds geserveerd per tafel.
Voor tafels vanaf 8 personen wordt enkel met de degustatie gewerkt.

Het tekort aan personeel treft ook onze Hostellerie.
Daarom serveren wij in het weekend ENKEL degustatiemenu.
Bedankt voor u begrip.