top of page
HostellerieDeBiek_december_4.jpg

Seizoensdegustatie van 23 April tot en met 1 Juni

Amuses van de Chef

Makreel

Ceviche | Gambero Rosso | Basilicum | Vinaigrette van Schaaldieren

Pladijs

Asperge AAA | Mousseline | Postelein

Kalfsfilet

Kruidenkorst | Tijmsaus | Jonger Wortel | Spekaardappeltje

Vanille Parfait

Bosaardbei | Rood Fruit | Sorbet | Munt

---------------------------------------------------------------

3 gangen menu (Makreel, Kalfsfilet, Vanille Parfait):

€ 59,00

4 gangen menu (incl. Roodbaars):

€ 78,00

Kaas i.p.v. Dessert

€ 7,00

Seizoensdegustatie van 4 Juni tot en met 13 Juli

Amuses van de Chef

Zalm

Tartaar | Zure Room | Granny Smith | Komkommer | Kruidenvinaigrette

Dorade

Ratatouille | Basilicum

Anjou Duifje

Gepofte Quinoa | Lente-uit | Rode Biet | Truffel

Rabarber

Bavarois | Vanille | Merengue

3 gangen menu (Zalm / Duifje / Bavarois)

€ 59,00

4 gangen menu (incl. Dorade):

€ 78,00

Kaas i.p.v. Dessert

€ 7,00

bottom of page